Dne 7. října 2021 proběhl ve Frenštátě pod Radhoštěm další z workshopů pořádaných ve spolupráci s Unihostem a Moravskoslezským krajem „Zásady moderní přípravy jídel II“ na téma ryba a mušle. Workshop je určen pro učitele odborného výcviku a jejich žáky.
Své kulinářské umění nám už po několikáté předvedl kuchař Tomáš Braczek, který má v Raškovicích vlastní restauraci „U Bobra“. Připravil pro žáky a UOV královské vejce, platýse s kešu a anglickou slaninou, mušle na víně a salát Caesar a filé z pražmy. Workshopu se zúčastnily UOV Růžena Kotalová a Alexandra Hartošová, Dis., s žáky učebního oboru kuchař-číšník Martinem Raškou (2. ročník) a Patrikem Špillerem (3. ročník). Žáci byli workshopem nadšeni i přesto, že se konal v odpoledních hodinách.
Vkládá: Hartošová Alexandra, DiS. – UOV