Adam Žyla prezentuje drink Sarawak připravený z whisky, zeleného čaje, mango pyré, ledová tříšť a citrusové šťávy a špíz z tropického ovoce. Osvěžující nápoj připomínající britskou koloniální nadvládu nad ostrovem Sarawak. K prezentaci hrál stylově (jak jinak :-D) Sándokááán, Sándokáán….
Nikol Dvořáková finišuje drink s názvem Autum in N.Y. (Podzim v New Yourku). K tomu hraje ze stejnojmenného alba jazz v podání české legendy Laco Deczi. Vyvážená chuť short drinku spočívala ve whisky, dýňovém moninu a černém čaji. Sklenice je ozdobena lehkou crustou z lyofilizovaného ovoce.
Tereza Vaňková připravila drink s názvem Cumberland. Kuchařsky známý pojem symbolizuje v originále v Evropě profláknutou omáčku kuchařské legendy Escofiera, která se skládá z brusinek, zázvoru, pomeranče a portského. Když k tomu přidáte whisky a ledovou tříšť, dostanete příjemný a vyvážený long dring s odkazem na tradici.
Rozálie Janečková představuje svůj Fizz moderátorovi a viceprezidentovi CBA. Vysvětluje, proč se její nápoj jmenuje Sherbatsky, po hlavní hrdince seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“, jejímž oblíbeným nápojem je whisky. Atmosféra Kanady se odráží i ve složení drinku, kde se mísí francouzské vlivy v podobě likéru Grand Marnier a whisky Johnie Walker. Spolu s pomerančovou šťávou, jablečným moninem a Mattoni, tvoří elegantní, příjemný a osvěžující perlivý nápoj především pro ženy.   
Adam Černoch provádí poslední zástřik limetkou nad shortem s vtipným názvem Honza Procházka v Karibiku. Jak jinak nazvat spojení Johnie Walker whisky a rumového sirupu s trochou portského a citrusových šťáv. Chuť pěkná a vyvážená, ozdoba sklenice V-shape vkusná a drobná, k tomu trochu kubánské muziky.
Katka Kantorová předvedla dokonalé retro 90 let s názvem Scotish love. Sladký název drinku symbolizuje i jeho chuť a je zdařilou parafrází na tolik v „devadesátkách“ populární irskou kávu. Spojení whisky, kávy, čokoládového likéru a toffe nut je korunováno ručně ušlehanou šlehačkou. Romantický hudební doprovod evokoval posezení v kavárně u sklenice ozdobené čokoládou.
Flair Bartending je soutěž ve volném stylu míchání nápojů se žonglérskými prvky. Náš zástupce Adam Žyla sice nezískal medailovou pozici, ale svým osobitým drinkem, atmosférou produkce a originálním přístupem při drcení ledu si získal pozornost poroty i konkurence.  Na snímku si jej na mobil natáčí favorit soutěže a pozdější vítěz. 



Flair je bezesporu špičkou barmanských dovedností a my jsme měli mezi šesti statečnými svého zástupce Adama Žylu. Jeho volný drink byl na bázi chuťového spojení tmavého rumu, černého čaje, perníkového koření a pepsi coly. Trochu suchá a zajímavá obměna profláknutého „cuba libre“.