Vítejte u BAKED TEA, jedinečného projektu mladých a nadšených studentů, kteří se rozhodli přinést do světa čajových zážitků něco úplně nového. Naše vášeň pro čaj se prolíná s inovací, tradicí a kreativitou, což nám umožnuje vytvořit jedinečné směsi pečených čajů, které si získají vaše srdce a chuťové buňky.

BAKED TEA vznikla z lásky k čaji a touze objevovat nové dimenze chutí. Naši zakladatelé jsou studentskou skupinou, která sdílí vášeň pro tradiční a exotické čaje. S pečlivostí a odhodláním jsme se pustili do pečení čajů, které zaujmou všechny generace.

Naše nabídka pečených čajů je široká a rozmanitá. Kromě klasických druhů nabízíme unikátní směsi, které spojují tradici s moderním zpracováním. Každý čaj je pečlivě vybrán, peče a balen s péči a pozorností k detailům. Každý šálek je jedinečným dobrodružstvím.

Jsme hrdí na to, že podporujeme lokální komunity a zároveň dbáme na udržitelnost. Naše suroviny jsou pečlivě vybírány a prováděna s ohledem na životní prostředí. Chceme, aby naše čaje nejen potěšily vaše smysly, ale i přispěly k ochraně planety. Pro více informací a aktuality navštivte naše webové stránky – klikněte zde.

Nechte se unést světem pečeného čaje s BAKED TEA!!!!

Vkládá: team BAKED TEA třídy 2.PO oboru Podnikání